Rastet tona me te fundit

Na ndihmo dhe ti te perballojme te gjithe urgjencat e rasteve me poshte ashtu si dhe te shume e shume rasteve te tjera te cilave per arsye kohe apo urgjence nuk arrijme ti publikojme. Ajo cka shihni me poshte eshte vetem nje pjese e vogel e kafsheve per te cilat kujdesemi dhe per te cilat na duhet edhe ndihma jote. 

© 2020 Animal Rescue Albania.

Zhvilluar nga pixelsbyab

  • ARSA Facebook
  • ARSA Instagram