KA SHUMË MËNYRA SE SI MUND TË DHURONI PËR
ANIMAL RESCUE ALBANIA
Mund të dhuroni për ARSA nëpërmjet terminaleve të Pay&Go.
Procedura është shumë e thjeshtë:
1) Zgjidhni shërbimin ARSA në terminal
2)  Vendosni numrin tuaj të telefonit.
3)  Vendosni në terminal vlerën që do të dhuroni.
4) Një kupon printohet me vlerën e dhuruar.
 
Online
PAYPAL
Me bankË
Numri i llogarisë në Raiffeisen Bank në emër të Animal Rescue Albania
IBAN Lek: AL96202110370000000001288664 ALL
IBAN EUR: AL81202110370000000011288664 EUR 
Swift: SGSBALTX
pËr Dhurime tË tjera
Nëse dëshironi të kontribuoni në ushqime, ilace, apo aksesore ndihmës për kafshët në nevoje,
na shkruani ne animalrescuealbania@gmail.com. 
Gjithashtu për dhurime cash mund të drejtoheni pranë kutive të dhurimit tek pikat tona pranë dyqanit për kafshë "Animalandia" (përballë gjimnazit Petro Nini Luarasi në Tiranë) ose klinikës veterinare "Olsi dhe Blerina" (pranë Shkolles 11 Janari, Tirane),

© 2019 Animal Rescue Albania.

 

Designed By Capture-AL

  • ARSA Facebook
  • ARSA Instagram